Trajnime

Mëso si të krijosh strategjinë tënde te marketingut

Në këtë trajnim do të mësoni të shihni jashtë kornize, do të praktikoni live se si të menaxhoni marketingun dhe shpejtësinë me të cilën po evoluon. Klasa do të ndahet ditën e parë në 3-4 grupe. Secili grup do të jetë një kompani më vete (të gjitha të natyrave të ndryshme për të kuptuar nga praktika se ku ndryshon një plan marketing nga një kompani distribucioni me një media apo me një kompani ndërtimi) gjatë 8 ditëve trajnim dhe do të sillemi si departamenti i marketingut të asaj kompanie për të bërë real dhe interaktiv kursin deri në finale. Në fund të trajnimit të gjithë do dalin me një projekt të finalizuar që mund ti shërbejë ose për kompaninë ku punojnë ose për biznesin që kërkojnë të ndërtojnë.


Ne ju garantojmë që në fund të këtij trajnimi do të mund të arrini:

Të keni përfunduar strategjinë e marketingut për biznesin tuaj, ose kompaninë ku punoni dhe do të mund ta rikrijoni vetë në vitin e ardhshëm strategjinë tuaj të re.

(Nëse jo, ju rimbursojmë vlerën tuaj!)

Nëse keni pyetje ju lutem na kontaktoni në nr:+355692098003

ÇFARË DO TË MËSONI

Shkarkoni axhendën e trajnimit.

Sa kushton trajnimi?

Cmimi i kursit është

€280

në grup

Dhe

€120

cmimi për studentët

Pershendetje,
Une jam Zhaklina Rira

Gjatë këtij kursi do të mësoni se si të arrini qëllimet tuaja dhe si të kuptoni më mirë botën e marketingut, por dhe si të krijoni një strategji marketingu. Ju do të keni udhëzime dhe mbështetje të plotë nga unë gjatë të gjitha proceseve.

Succes doesn't happen overnight. Giving yourself time to think is a crucial part of gaining clarity in your business.

Regjistrohu tani dhe mëso si të krijosh strategjinë e marketingut për biznesin tuaj.

© copyright Zhaklina Rira 2021